Paino tänä aamuna tasan 73 kg. Jee! Tämä urakkani taisi alkaa sunnuntaina eli siitä on nyt 4 päivää. Voiko olla totta? Vain neljä päivää? Tuntuu ikuisuudelta. Paino on pudonnut 1,4 kg. Hyvä! Läskiä siitä on tietenkin vain murto-osa ja suurin osa on nestettä. Suunta on kuitenkin oikea! Hyvä minä!

Ylihuomenna on Tukholman maraton. Auts! Todella huono juoksutalvi takana. Ei mitään mahdollisuuksia selviytyä maaliin. Kallis reissu on kuitenkin hankittu, joten sinne siis! Tankkaushan olisi pitänyt aloittaa jo eilen. Minulla on tankkauksista varsin huonoja kokemuksia. Itse tankkaus on minulle helppoa (yllätys!). On ihan huippua, kun saa syödä määrättömästi herkkujani vaaleaa leipää, pastaa, perunaa, karkkiakin. Ongelmana on yleensä se, että tankkauksessa kerrytetty kilo tai kaksi tulevat jäädäkseen. Eli saan painon helposti nousemaan tankkauksella, mutta se paino sitten todella nousee ja jää :D

Tällä kertaa tankkaukseni on typistetty yhteen päivään. Aloitan siis huomenna aamulla. Toki tänään illalla otan jo hiukan hiilareita makaronilaatikon muodossa. On surullista nähdä tuon melkein 1,5 kilon pudotuksen rapistuvan viikonlopun aikana. Nyyh!