Hip hei, pari päivää jo takana!

Otetaan hyvät uutiset ensin: Paino eilen: 73,4 - paino tänään 73,8kg. Paino on siis laskenut näissä parissa päivässä muutaman sata grammaa. Eihän se toki läskiä ole, kyllä minä sen tiedän, mutta ilahduttaa se silti. Nestettä taitaa olla, koska tuntuu siltä, että sormukset putoavat kädestä.

Liikuntapuolella on ollut valitettavan hiljaista. Lauantaina kävin spinningissä. Maratoniin on alle viikko, joten en enää juokse ja siksi ei ole ollut mitään PAKKOA liikkua. Mikään treeni ei siis ole jäänyt väliin, vaikka en olekaan liikkeelle päässyt. Tyhmää.

Lenkkeilen yleensä lasten mentyä nukkumaan. Normaalisti tämä lenkkiaika koittaa noin klo 21 tai 21.30. Nyt tää pirun kesä ja valo sekoittaa kaiken. Eilen vielä klo 22.30 ei pienempi nukkunut. Siinä menee todellakin hermot, eikä sitä enää klo 23 lähde mihinkään lenkille, ellei ole PAKKO. Jos on treeni tekemättä, niin kyllähän sitä lähtee, mutta jos ei ole mitään pakollista, niin helposti jää väliin. Näin on käynyt. Tänään kuitenkin tähän tulee muutos! Kakarat saavat myös alkaa nukkumaan aikaisemmin tai mulla menee hermot!

Salaattia on kulunut. Äsken kävin lounalla (olen pikkuisella keikalla töissä, vaikka vielä hoitovapaalla olenkin). En ehtinyt kieltää leivän laittamista lautaselle salaatin kaveriksi. No niin: olipa syntisen ihana patongin pala (ja se oli vielä kaiken lisäksi iso!). Olen huono ihminen!

Olen hairahtunut melko kauaksi otsikosta! Kuulin kaveriltani, että aspartaami aiheuttaa insuliinivaikutuksen. Jos näin on, niin silloinhan aspartaami lihottaa..... Insuliini kun osallistuu energian varastoitumiseen ja sokerin siirtymiseen solun sisään yms. Eli jos aspartaami todella aiheuttaa samanlaisen insuliinivaikutuksen kuin sokeri, niin sittenhän on ihan itsensä huijaamista käyttää light-limuja yms.

Olen pahasti addiktoitunut light-limuihin ja häpeäkseni voin tunnustaa, että niitä kuluu jopa 1-1,5 l päivässä. Järjetöntä. Jos se onkin syys siihen, miksi painoni ei laske?

Onko kokemuksia?