Kävin sitten Tukholmassa keskeyttämässä. Juu. 26 kilometrin kohdalla jalat vaan olivat aivan sairaan kipeet, enkä mitenkään pystynyt motivoimaan itseäni vielä 18 kilometriin. Jos edessä olisi ollut vaikkapa 10 km, olisi tilanne voinut olla toinen.

Liian vähän kilsoja alla eli liian vähän treeniä ja liian huono kunto :o Tankkaus onneksi onnistui hyvin ja energiat riittivät erinomaisesti. Tankkauksessahan mä tunnetusti oonkin hyvä. Jos tältä reissulta jotain muuta opin, kuin sen, että treenata pitää, niin sen, että riittävä tankkaus on minulle 1 vuorokausi. Siinä ajassa ehtii kyllä ahtaa itseensä ihan riittävästi sokeria, pullaa ja karkkia :)

Paha pöhötys ei iskenyt. Tänään aamulla paino 73,6 eli viime viikosta vain 600 g plussalla, joten eiköhän tästä selvitä melko pienin vaurioin.

No, nyt on vaan pidettävä tiukka mieli ja kieltäydyttävä herkuttelusta, jotta paino lähtee laskuun. Treeniä pitää myös merkittävästi lisätä ja tänään lähdenkin lenkille. Sykemittariin on nyt vaihdettu paristot, joten lenkkeilystä tulee nyt entistä tarkemmin monitoroitua.

Light-limut olen muuten hylännyt. Sen jälkeen, kun kuulin niiden lihottavasta vaikutuksesta, en niitä ole enää pystynyt juomaan. Hyvä, pääsimpähän yhdestä riippuvuudesta :D

Aurinkoisia lenkki-ilmoja kaikille!